Gyülekezet születik

Gyülekezet születikMost vasárnap nem mentünk tovább Lukács evangéliumával, így blogbejegyzés sem született róla.Ehelyett egy rendhagyó istentisztelet keretében arról a vízióról, látásról beszéltem, amit Isten egy ideje a szívemre helyezett a kistarcsa-kerepesi Golgota jövőjével kapcsolatban.

Akik már régebb óta követitek a blogomat, vagy személyesen ismertek, tudtok erről a szolgálatomról. Isten négy évvel ezelőtt vezetett minket egy bibliaóra elindítására itt, azóta pedig egyre több bizonyságot ad nekünk arról, hogy sokak sok éves imájára válaszolva ő épít itt egy gyülekezetet, mi pedig csak részszereplők vagyunk. Az elmúlt vasárnap egy újabb mérföldkő volt formálódó közösségünk életében.

Úgy döntöttem, hogy veletek, a blogom olvasóival is megosztom ezt az előadást. Fogadjátok úgy, mint egy lehetőséget, hogy kicsit bepillanthassatok egy gyülekezetplántálásba.

1-vlcsnap-2015-11-23-10h25m49s147

Azt is örömmel vesszük, ha a vízió megismerése után bármilyen módon a partnereink tudtok lenni ebben a szolgálatban – ha imádkoztok értünk, vállaltok távolról végezhető feladatokat, vagy anyagi támogatással segítitek az evangélium terjedését.

Így tehát szeretném nektek elektronikus formában átadni a vasárnapi csomagot: az előadás videóját, a hozzá tartozó segédletet a tanítványság útjáról, valamint a vízió egy oldalas összefoglalását. Ha a videó megtekintése után úgy érzed, hogy részt vennél valahogy, kérlek, tölts ki a vasárnap is kiosztott visszajelző lap online változatát.

Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel e-mail értesítőmre ide kattintva.