Péterfai János: Miért olvassuk a Bibliát?

Péterfai János: Miért olvassuk a Bibliát?A Biblia minden idők bestsellere, messze a legtöbb példányban eladott könyv. De vajon hogyan jut el a könyvesboltból a könyvespolcunkra, a polcról a kezünkbe, és elolvasva egészen a szívünkig? Miért érdemes naponta kézbe vennünk, és azon fáradoznunk, hogy megértsük személyhez szóló üzenetét?

Erről a témáról beszélt most vasárnapi vendégtanítónk, Péterfai János, aki a Rákosmenti Keresztény Közösség lelkipásztora, és a 17. kerület egyik gyermek háziorvosa. Számomra személyesen is sokat jelent Jánosék barátsága, és a két gyülekezet között kialakult jó kapcsolat és testvériség, ezért is kértem, hogy jöjjön és tanítson minket.

A tanítást pedig szívből ajánlom nektek. János nagyon kreatívan egy néhány kézmozdulatból álló “gyógytornát” tanított nekünk – csak semmi pánik, csupán az üzenet bevésődését segíti –, amely segítségével átlendülhetünk a bibliaolvasás nehézségein. Ha szeretnéd többet és jobban olvasni, hagyd abba az önmarcangolást, és nézd meg ezt a tanítást! (Kattints ide, vagy a képre.)

peterfai
Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel e-mail értesítőmre ide kattintva.