Új sorozat: Szerelem és megváltás

Új sorozat: Szerelem és megváltásKedves Barátaim,

Az elmúlt hetekben nagyon sokan megkerestetek írásban vagy szóban, rengeteg köszönetet és pozitív visszajelzést kaptam a Jelenések-sorozatra. A visszajelzéseiteket nagyon köszönöm, jó tudni, hogy sokan olvastátok a soraimat hétről hétre, és hogy Isten használta ezeket az írásokat bátorításra. Nekem is nagy élmény volt végigtanulmányozni a Jelenések könyvét, és az írást is kifejezetten élveztem.

Nagyon sokan feltettétek a kérdést akár szóban, akár írásban, hogy hogyan tovább, lesz-e folytatás. Mint ennek a levélnek a tárgya is tanúskodik róla, a válasz igen. A jövő héttől folytatom az írást heti egy bejegyzéssel, és ezúttal egy ószövetségi könyvvel, Ruth történetével fogok foglalkozni. A sorozatnak a “Szerelem és megváltás” címet adtam. Ez a könyv mindössze 4 fejezetből, 85 versből áll, de a lapjain két ember egymásra találásán túl a legnagyobb szerelmi történet bontakozik ki: Isten megváltó szerelmét mutatja be az emberek iránt.

Hívlak titeket, hogy tartsatok velem ebben az új sorozatban is! Természetesen teljesen megértem és elfogadom azt is, ha valaki csak a Jelenések könyve miatt olvasta eddig a sorozatot, és a továbbiakban nem szeretne rajta maradni a címlistámon. Aki szeretné olvasni a Ruth-sorozatot is, annak nincs teendője. Ha ezt a levelet megkaptad, akkor automatikusan meg fogod kapni a sorozat leveleit is. Aki viszont inkább búcsúzna, azt kérem, hogy kattintson ide a leiratkozáshoz. (Nem lesz harag :))

Ez az időpont egy jó lehetőség arra is, hogy ajánljátok a Ruth-sorozatot az ismerőseiteknek, barátaitoknak. Új olvasók ezentúl ezen a címen tudnak feliratkozni: bit.ly/versrolversre

Jelentkezem a jövő héten,
Attila

Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel e-mail értesítőmre ide kattintva.
  • Örülök a folytatásnak! A lectio continua szép műfaj, eddig is jól teljesítettél benne. 🙂